Traktor “fremskridt”

Det har stået lidt stille med traktoren på det sidste, har skruet lidt hist og her. Har endelig taget mig sammen og fået topstykket taget af. Det har dog taget 3-4 ugers kløen i nakken for at finde en måde, hvorpå jeg kunne få det af da det ikke var til at rokke ud af steddet selvom jeg havde løsnet alle boltene.

Men med lidt hjælp fra min “nye” girafkran lykkedes det at ligge lidt press på topstykket så det endelig slap

Som man kan se på billederne, er cylindrene en smule angrebet af rust. Så enden bliver nok at jeg skal have skilt motoren yderligere af, for tror jeg vil prøve at hone cylindrene, og se om jeg kan få dem gjort brugbare.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *