Thomas

Navn : Thomas Bowman Mørch

Alder : 40 år, født den 15. december 1973

Hobby : Jeg har haft mange hobbies gennem tiden, samlede på øl/sodavands dåser (en gang!) kiggede efter piger (hmmm.. også engang!), og alt muligt andet. Nu er der kun få tilbage, nemlig fotografering hvor jeg tager kameraet med mig, fortrinsvis ud i naturen, og tager lidt billeder. Derudover har jeg nok fået et skud methanol i blodet, og har et par fjernstyrede ting (biler, helikopter, fly) med brændstofmotorer. Dog er det ikke blevet til meget leg med helikopteren det sidste år pga.  vores nye hus og familie livet der har fået første prioritet (håber dog at de kan få set lidt mere til mig i 2008 i Aviator). Jeg roder også med webside design, programmering, og en smule musik (Ikke at skrive det selv for så meget realitets sans har jeg dog, men prøver at lære at spille guitar).

Fagligt : Jeg er uddannet elektronik teknikker fra NOEA i 1995. Jeg har udviklet software siden 1999, både embeded, og pc software. I øjeblikket er jeg ansat hos RTX som software udvikler til produktions udstyr. Derudover laver jeg lidt freelance arbejde for bla. liftup, hvor jeg har udviklet hardware og software til et sikkerhedskredsløb på en special bygget handikap trappe.

Rejser : Jeg kan godt lide at komme ud på fremmede himmelstrøg, og har fået set lidt af verdenen, dog har det mest været i forbindelse med mit job, hvor jeg har været så “heldig” at  besøge Kina, Sverige, Holland, Tyskland, Norge og England. Indtil videre har det dog ikke været på ferie basis, men jeg glæder mig til at Chalotte og jeg skal afsted til udlandet…. At rejse er at leve (det var der vist en kendt dansker der sagde engang, før flyvemaskinerne var blevet opfundet)