Chalotte

Navn: Chalotte Bowman Mørch

Alder: 39 år, født 11 februar 1975 ( der var garanteret koldt)

Hobby: Maler abstrakte billeder, nogle med genkendelige træk andre helt abstrakte og op til øjnene der ser. Jeg skriver også digte som jeg publicerer på et digtsite. Jeg elsker at lege med ordene og i mit univers er der ingen grænser for hvad ordene kan. Jeg bruger meget de dagligdags ting som emner og elsker når ironien lige får lov til at sætte præg på en tekst. Jeg er i det hele taget et kreativt menneske der godt kan lide at bruge min fantasi til at frembringe mine egne små og store kunstværker. Jeg holder også meget af at fotografere. Har ikke et stort og fancy kamera, men mit lille sanyo digitalkamera dækker snildt mine behov. Hvis jeg har behov for at billederne skal være “bedre” kan Thomas få lov til at tage dem med hans fine kamera, eller jeg kan få lov til selv at trykke på udløseren… meeeen igen, der er skisme så mange knapper og indstillingsmuligheder at det forvirrer min hjerne og det er jo ikke godt 🙂

Profession: Jeg er uddannet pædagog. Jeg har fundet min rette hylde som pædagog og nyder at kunne udfolde mine ideer i arbejdsmæssig henseende. Arbejdet med børn er givende og fagligt udfordrende. Jeg har senest arbejdet som vikar i Hadsund sfo, og har virkelig nydt at mine kompetencer er kommet til sin ret.

Jeg har tidligere taget uddannelse som salgsassistent og har også nogle HF enkeltfag( dansk og samfundsfag) samt noget psykologi på handelsgymnasiet som ballast. Jeg er videbegærlig og synes at det er vigtigt at man ikke sætter sig ned og siger: nu kan jeg ikke lære mere! Jeg vil lære gennem hele mit liv og synes det er spændende at udvikle mig personligt og fagligt. Dog er der ting jeg bare absolut ikke gider at lære, som fx tekniske ting (herunder tv, video, dvd, satellitrecievere, det skal bare virke og hvis det ikke gør, ja så kalder jeg på Thomas ;)…)

Rejser: Er ikke den der har set en masse steder, faktisk udløb mit pas for nogle år siden og jeg har ikke savnet det. Thomas mener dog at jeg er nødt til at have et igen, da der er steder i verden han gerne vil vise mig, og som kræver at man har et pas, så det kan da godt være jeg er nødt til at få mig et igen på et tidspunkt. Er absolut ikke til opstyltede ferier hvor man pacer sig frem for at se alting på ingen tid, men en god ferie for mig er hvor man kan slappe af og samtidig se interessante, måske endda historiske ting. Har da et par drømmeferiemål herunder bl.a. det antikke Grækenland og Egypten, og det er da bestemt for den historiske værdi. Er ikke til camping og kolde rejsemål og man vil aldrig finde mig med et par ski over nakken på vej til den nærmeste piste. Nej du, varme og sol, masser af sol. Det er tiltalende. Hmm så er der så den lille detalje at når man rejser væk fra trygge lille Danmark, finder man insekter….STORE insekter. Så ja, pt. har jeg det rigtig godt i dejlige lille Danmark og længes jeg efter insekter og reptiler kan jeg tage til Randers regnskov. Kan være jeg får udlængsel “med tiden” (når Thomas har præpareret mig længe nok).

Thomas gav mig i julegave sidste år en rejse for 2 til London med tilhørende billetter til Andrew Lloyd Webbers musical Phantom of the opera, og der var så så ovre i maj. Det var en totalt fantastisk oplevelse at se den live. Fra start til slut sad jeg bare med en kæmpeklump i halsen og nød hvert eneste sekund af musicalen. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi tager til London for at se musical og nyder en kop varm chokolade på cafeen Apostrophe. Det er den bedste kop chokolade jeg nogensinde har smagt og den er næsten rejsen værd i sig selv 🙂

 

Går pt. hjemme på barsel med lille Magnus og har totalt ammehjerne. Min dagligdag går op i pludren, nussen og småsnakken med Magnus. Når ungerne kommer hjem er der så lektier, hygge og snak med dem og så når Thomas  kommer hjem kan jeg få lidt “voksenkontakt”. Jeg nyder at være den der får lov til at præge Magnus’ første levetid og vi har vist skabt et gensidigt afhængighedsforhold til hinanden.