Rust, rust og RUST!

2014-08-26 21.57.11Fik flået rattet af i dag, med meget stort besvær.. Havde været forbi biltema efter en aftrækker, efter at have prøvet med træklods og mukkert et par dage. Og efter at have molestreret det plastiklignende materiale rattet var støbt i, kom jeg endelig ind til metallet og kunne få ordentligt fat med aftrækkeren.

 

 

 

 

2014-08-26 21.57.32

Rattet har desværre set pænere ud, men kan stadig bruges i nødstilfælde, indtil der bliver fundet et andet.

 

 

Jeg kom så frem til årsagen for HVORFOR styretøjet sidder fast, det øverste leje til ratstammen er totalt rustet sammen. Bare det at få løsnet møtrikkerne var en udfordring.. tror det kommer til at kræve lidt overtallelse, og kræfter, at få det løsnet..

2014-08-26 21.24.22

Dette indlæg blev udgivet i Veteran. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *