Gæstebog


 Navn *
 Email
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
captcha

(3)
(3) Lene Schønwandt

Hej Charlotte!
Jeg bliver lige nød til at kontakte dig og fortælle dig, hvor stor et indtryk du har gjort på min søn Emil, som du har haft i Sfoen på Søbakkeskolen. Da Emil kom hjem fra sfo i fredags græd han som pisket fordi du var gået på barsel og fordi han nok aldrig så dig mere. "Charlotte er bare så sød mor, hun vil altid hjælpe". Jeg trøstede ham og sagde, at der nok kom en ny voksen der var lige så sød som dig. "Nej mor der findes ingen som Charlotte! Hun kan altid finde på noget". Han græd da han skulle sove fordi han allerede savnede dig! Jeg synes bare at du skulle vide, at du her har en stor fan og dermed vil vi sige dig tak for dit arrangement i sfoen og held og lykke med din lille ny! Kærlig hilsen Lene Schønwandt PS. Jeg skulle selvfølgelig hilse mange gange fra Emil!

(2) Hanne og Henrik

Vi ville bare sige et stort tak for en hyggelig weekend, al festivasen kan i jo som basis tage al ære for! ;) Det var dejligt at se jer igen, og at møde den skønne Magnus

Knus fra os, Hanne og Henrik

(1) Per Roland Nielsen
url 

Hej Chalotte og Thomas.

Det er vidunderlig flot side i har fået opdateret, jeg har været på rund tur i den, og har set alle bryllups billederne og andre gode billeder!

Rigtig mange tak for at i er de sejeste venner og værdifulde mennesker!

Jeg er rigtig glad for at være kommet ind på livet af jer, og jeg er glad for stadig at være det!

Jeg glæder mig til vi ses i og snakkes ved!

Mvh. Per